IN MEMORIAM

 Serian Mavi 

(1990-2015)

seri 

Cadrele didactice şi studenţii Departametului de Engleză sunt profund îndureraţi de trecerea în nefiinţă a lui Serian Mavi, absolventă a Facultăţii de Limbi şi Literaturi Străine (maghiară-engleză, promoţia 2012) şi a Masteratului de Studii Culturale Britanice (promoţia 2014), care a fost rănită grav în accidentul de pe 30 octombrie de la Club Colectiv şi s-a stins din viaţă pe 7 noiembrie.

Dorim să transmitem sincere condoleanţe familiei şi să ne exprimăm solidaritatea faţă de prietenii şi apropiaţii lui Seri. Odihnească-se în pace

 

IN MEMORIAM

Liliana Gheorghe

(1990-2015)

LG

 

Cadrele didactice şi studenţii Departamentului de Engleza îşi exprimă regretul profund pentru trecerea în nefiinţă a Lilianei Gheorghe, absolventă a Facultăţii de Limbi şi Literaturi Străine (engleză-spaniolă, promoţia 2014). Liliana era studentă în anul II la Masteratul de Teoria si Practica Editării (Facultatea de Litere, Universitatea din Bucureşti) şi a încetat din viaţă duminică, 1 noiembrie 2015, în urma accidentului de pe 30 octombrie de la Club Colectiv.

Dorim să transmitem sincere condoleanţe familiei şi să ne exprimăm solidaritatea faţă de prietenii şi apropiaţii Lilianei. Odihnească-se în pace!